Verjaardagen en andere feestelijke events zijn leuk voor de jarigen zelf, maar voor degene die een cadeau moeten meebrengen is het vaak een lastige puzzel. Vaak is het wel zo dat je je vriend(in), broer, zus, oom, tante, neef, nicht of collega wel door en door kent, maar dan weet je soms toch niet helemaal wat ze eigenlijk willen krijgen (behalve als het een afscheidsfeest is voor je collega, dan koop je overduidelijk een Cadeau afscheid collega).

Wat moet je dus eigenlijk geven aan je vrienden, familie of collega’s? Het is wel leuk om een cadeaubon te geven, maar vaak is het net iets te simpel. Bovendien zal waarschijnlijk negentig procent van de aanwezigen een cadeaubon of geld in een envelop geven. Ben je op zoek naar iets origineels om te geven als cadeau? Dan ben je op het juiste adres. Wij geven je een aantal tips voor leuke cadeau’s voor je vrienden, familie of collega’s.

1: geef een schilderij of foto in een fotolijst als cadeau

Ziet de woonkamer of slaapkamer van je vriend(in), familielid of collega er nogal leeg uit? Wat dacht je van het geven van een schilderij of foto in een fotolijst als cadeau? Wandversieringen is een van de simpelste, maar leukste cadeau’s die er is. Het fleurt niet alleen de muren van een woning op, maar het kan ook een nuttig cadeau zijn. Dit is omdat je zelf kan kiezen wat voor beeld je inlijst en afhankelijk van het beeld kan het een bepaalde functie hebben voor de ontvanger van het cadeau.

Misschien is het wel leuk om een foto te nemen van jou en je vriendin die samen op reis waren. Of lijst een leuke foto in van het huisdier van je familielid. Als je vriend(in), familielid of collega dol is op kunst, dan is het helemaal tof als je een schilderij als cadeau geeft. Kies er ook nog een mooie lijst bij en tada: je hebt het perfect cadeau! Veilig kunst voor in huis kopen kun je zowat overal doen: online of bij een cadeauwinkel bij jou in de buurt.

2: coole gadgets

In plaats van relatiegeschenken online kopen voor je partner, waarom zou je deze keer niet eens iets anders doen en hem of haar een stoere gadget te geven? Gadgets zijn grappige, technische snufjes die niet alleen heel tof zijn, maar ze zijn ook eens ontzettend nuttig! Hun voornaamste functie is natuurlijk om het leven van iemand veel makkelijker te maken. Dat klinkt toch als een hele originele en ook nog eens functionele cadeau.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een sleutelvinder die je met Bluetooth kan verbinden? Handig voor je collega die altijd haar sleutels kwijt is. Of wat dacht je van een grappige bureau boksbal? Jouw vriend kan dan altijd even wat stoom afblazen na het werken of studeren. Er zijn nog vele andere soorten gadgets die je makkelijk als cadeau kan doen: een waterproof Bluetooth speaker voor onder de douche, een interactieve glow-in-the-dark T-shirt of een smartphone houder. De opties zijn eindeloos!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *