De zomer komt er weer aan en jij wilt er natuurlijk ook helemaal zomers uit zien. Nieuwe kleding, een fris kapsel en leuke zomerse accessoires. Met een paar leuke aankopen of een bezoekje aan de kapper ben jij zo helemaal klaar voor het seizoen. Weten waar je niet mis mee kunt gaan deze zomer? Wij zetten het voor je op een rijtje!

De nieuwste mode

Deze zomer kun je alle kanten op. De seventies look blijft populair, zo zie je nog veel broeken met wijd uitlopende pijpen. Dit zie je zowel bij spijkerbroeken als broeken met een dunnere stof en een leuke print. Ideaal voor de nederlandse zomers! Daarnaast is ook de total denim look iets wat we vaak terug gaan zien. Met een spijkerbroek of short met een spijkerjasje loop je er helemaal stylish bij. Natuurlijk mogen we ook de maxidress niet vergeten. Een lange jurk staat bij ieder figuur. Ook deze zomer zien we lange losse jurken in elke print en kleur veel terugkomen. Met een paar van deze jurken in je kast kom jij de zomer wel door!

Haartrends van deze zomer

Ook met je kapsel kun je deze zomer vele kanten op. Kies voor het opsteken van je haar, natuurlijke losse krullen of opvallende kleuren. Eigenlijk kan dus alles van een natuurlijke look tot de felste kleuren. Om meerdere kapsels te creëren is het handig om lang haar te hebben. Dit kun je namelijk los dragen, maar ook gebruiken om prachtige vlechten te maken, op een originele manier op te steken of om haarsieraden in te verwerken. Heb jij korter haar? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om hairextensions aan te schaffen. Bij een webshop zoals Hairextensions Voordeel helpen ze je bij het kiezen van de juiste extensions en creëer jij in een handomdraai een nieuwe zomerlook.

De leukste accessoires

Een echte goede zomerlook is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires. Print, print en nog eens print. Met een dierenprint kun je dit jaar niet mis gaan. Of het nu gaat om schoenen, een tas of een riem, deze printen zien we overal terugkomen. Riemen worden weer gebruikt om je taille te accentueren en deze mogen dan ook goed opvallen. Ook heuptasjes zijn weer helemaal terug! Super handig, schaf een aantal verschillende kleuren aan en je kunt ze bij elke outfit dragen. Daarnaast zien we ook vele grote haaraccessoires terug komen. Sjaaltjes, clips, spelden en natuurlijk de scrunchie. Zo kun je je kapsel gemakkelijk opfleuren.

Welke stijl ook bij jou past, voor iedereen is wel een passende trend te vinden. Of probeer juist eens een trend die je normaal misschien niet zo snel zou dragen. Misschien ontdek je wel een nieuwe look!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *