holistisch therapeut

Heb je ook het gevoel, dat de huidige geneeskunde vaak de plank misslaat? Dat ondanks dat jouw klachten behandeld volgens de nu geldende medische standaarden het probleem niet opgelost wordt? Dan voel je je waarschijnlijk beter op je gemak bij een holistisch energetisch therapeute.

Waarom kies je voor een holistisch therapeut?

Holisme is het intuïtieve diepe weten, dat je lichaam meer is dan een verzameling organen, spieren en pezen. Het is een weten dat er een levensenergie is, die al deze zaken met elkaar verbindt en tot één geheel maakt. En dat daarom elk fysiek probleem ook een mentaal aspect heeft en omgekeerd: het zijn geen afzonderlijke zaken, maar vormen één geheel. Daarom is het ook niet voldoende om alleen de klacht waarmee je naar de dokter gaat te behandelen, maar moet de patiënt als geheel ‘geheeld’ worden. En dat is precies wat een holistisch therapeute doet.

Hoe word je holistisch therapeute?

Bij ZoMa Opleidingen word je geleerd contact te maken met je eigen levensenergie. Je leert je zelf op een dieper niveau kennen door middel van verschillende technieken. Denk aan klankschaaltherapie, edelstenen, innerlijk kindwerk. Uitgangspunt is, dat je alleen anderen kan helpen, als je eerst jezelf hebt leren kennen. Een groot deel van de opleiding bestaat daarom uit bewustwording van wie je zelf ben, je sterke en je zwakke punten. Je leert de kern van jouw menszijn ontdekken.

Waar kan ik de opleiding tot energetisch therapeut volgen?

De ZoMa opleidingen bieden al 12,5 jaar een complete opleiding tot holistisch therapeute. Dit is een 2-jarige opleiding op HBO-niveau. Je leert een breed scala aan technieken waarmee je niet alleen jezelf, maar ook anderen kan leren hun eigen problemen te herkennen en energetisch weer in balans te komen. De opleiding wordt niet alleen vaak gedaan als verdieping, maar is ook een volwaardige opleiding tot holistisch energetisch therapeute.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *