Als je graag fietst, dan is een fietstas zo goed als onmisbaar. Is je oude fietstas stuk? Koop dan niet zomaar de eerste de beste, maar laat een fietstas bedrukken met logo! We vertellen je de voordelen!

Een originele fietstas die past bij jouw stijl

Wanneer je opzoek gaat naar een fietstas, kom je steeds dezelfde modellen tegen. Meestal eenvoudige zwarte modellen zonder stijl. Iedereen is anders en dat wil dus zeggen dat ook de perfecte fietstas voor iedereen anders is. Als je vaak fietst, dan is de fietstas niet alleen een handig hulpmiddel, maar ook een fashionitem. Het is dus leuk om een fietstas te vinden die volledig bij je smaak past. De enige manier om een fietszak volledig naar jouw smaak te vinden, is door er zelf eentje te laten bedrukken met een leuk logo.

Reclame voor je bedrijf

Als je zelfstandig bent, dan is zo’n fietstas zelfs nog handiger, want door een bedrukte fietstas met logo, kan je al rondrijdend reclame maken voor je bedrijf. Dat is vooral handig als je je fiets gebruikt voor het werk! Maar zelfs als jij je fiets niet voor het werk gebruikt, is het een goed idee om op deze manier wat extra reclame te maken. Een logo op je fietstas valt op en zal de aandacht op een positieve manier naar je bedrijf trekken, zonder dat je hier veel voor hoeft te doen. Het volstaat al om simpelweg te genieten van een heerlijk fietstochtje.

Je kan hem makkelijker herkennen

Wanneer je op uitstap gaat met je fiets, kan het al eens voorvallen dat je je fiets achter moet laten op een plaats waar al veel fietsen staan. Als je dan nog de pech hebt dat jouw fiets moeilijk uit de massa te herkennen is, dan kan dit erg vervelend zijn. Je vindt je fiets dan niet meteen terug en verliest heel wat kostbare tijd. Dankzij een gepersonaliseerde fietstas zal jij dat probleem niet langer hebben. Vanop een afstand herken je je fiets, hoeveel fietsen er ook in de buurt staan. Handig, toch? Bovendien zullen mensen een unieke fietstas minder snel stelen, omdat ze weten dat ze zo sneller betrapt kunnen worden en ook dat is mooi meegenomen!

Hoe kies je het juiste logo

Je kan een fietstas bedrukken met logo, maar welk logo kan je het best gebruiken? Als je nog maar net een eigen bedrijf hebt en nog niet zo hebt nagedacht over je logo, dan is het verstandig om een logo te laten maken door een professional. Een grafisch ontwerper is hierin gespecialiseerd en zal voor jou een logo ontwerpen dat past bij je bedrijfsstijl en doelgroep. Daarna kan jij dit logo op je fietstas laten bedrukken.

Bron: Fietstassen Clarijseen 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *