De modewereld is voortdurend in beweging en het kan moeilijk zijn om bij te houden wat er momenteel populair is. Als we naar 2023 kijken, zijn hier enkele van de belangrijkste modetrends voor heren die we verwachten te zien. Naast deze trend blijft populair voor mannen: het overhemd. Op zoek naar strijkvrije overhemden? Ga dan naar HemdvoorHem.

Oversized kleding

Oversized kleding, zoals wijde broeken en ruime jassen, zal in 2023 blijven populair zijn. Deze stijl geeft een nonchalant en comfortabel gevoel en is perfect voor de huidige trend naar comfortabele en informele kleding.

Sportkleding als streetwear

Sportkleding, zoals trainingspakken en sweatshirts, zal in 2023 blijven populair zijn als streetwear. Dit komt omdat mensen steeds meer naar comfortabele en casual kleding op zoek zijn, en sportkleding voldoet aan die behoefte.

Hendvoorhem

Overige trends

Gedurfde prints: Gedurfde prints, zoals bloemen- en dierenprints, zullen ook in 2023 populair zijn. Dit geeft mannen de kans om hun persoonlijkheid te laten zien door middel van hun kleding en om zich te onderscheiden van de massa.

Streetwear-inspiratie: Streetwear, met zijn casual en comfortabele stijl, zal in 2023 blijven invloed hebben op de herenmode. Dit betekent dat we waarschijnlijk meer zullen zien van kledingstukken zoals sneakers, hoodies en joggingbroeken.

Groen als modekleur: Groen zal in 2023 een belangrijke modekleur zijn, vooral in de lente en de zomer. Dit komt omdat groen wordt geassocieerd met frisheid en natuur, wat perfect past bij de huidige trend naar duurzaamheid en milieubewustzijn.

Al met al zien we in 2023 een trend naar oversized kleding, sportkleding als streetwear, gedurfde prints, streetwear-inspiratie en groen als modekleur. Als je op zoek bent naar manieren om je garderobe te verfraaien, houd deze trends dan zeker in de gaten.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *