Misschien heb je wel eens gehoord van een EMB bloedtest, maar weet je dan ook wat het is? Dit leggen we je maar al te graag uit. Het is namelijk een bloedonderzoek, maar wel anders dan je gewend bent bij de huisarts. Het bloed wat bij de huisarts wordt afgenomen wordt altijd onder een microscoop bekeken en bij de EMB bloedtest wordt het bloed via een bioresonantie apparaat bekeken. De test geeft duidelijkheid over bepaalde klachten die je hebt. Zo kan er een beter beeld gevormd worden van hoe je je voelt en wat we eraan kunnen doen.

Plan van aanpak EMB bloedtest

Het is bij een EMB bloedtest belangrijk dat je weet hoe het werkt en dat wordt vooraf uiteraard ook aan je uitgelegd. Gedurende een intakegesprek zal er met een kleine prikpen wat bloed uit je vinger worden gehaald (een paar druppels maar). Het bloed wordt dan opgestuurd naar een laboratorium en daar wordt het verder onderzocht. De uitslagen worden dan bekeken door een orthomoleculair therapeut en dan komt er een persoonlijk adviesplan uit naar voren. Vervolgens heb je dan zelf de keuze of dat je samen met de therapeut aan de slag wilt gaan of dat je alleen de uitslagen van de EMB bloedtest wilt en het plan, maar het dan zelf wil uitvoeren.

Aan de slag met de EMB bloedtest

Er komt erg veel informatie naar voren uit de EMB bloedtest. Daarom is het fijn als je begeleiding hebt om het aan te pakken. Je gaat bepaalde veranderingen doorvoeren in je leven en dat gaat stapsgewijs. Hierbij zal er gekeken worden naar wat er het beste bij jouw situatie past. Een goed moment om daarom je eigen klachten serieus te nemen en een afspraak te maken.

Een afspraak plannen

Als je zelf klachten hebt, of je wil graag weten hoe het ervoor staat met je eigen lichaam, dan kun je een afspraak maken. Er kan dan een intake plaatsvinden en er wordt een EMB bloedtest afgenomen en aan de hand daarvan komt een duidelijk beeld naar voren van jou. Het kan heel zinvol zijn en ook inzichtelijk, veel dingen vallen dan tijdens een volgend gesprek op zijn plek. Vervolgens kun je dan aan de slag met je eigen lichaam en dit kan indien gewenst onder begeleiding. Je hebt daarbij alle tijd om er over na te denken wat je wil doen, maar als je een EMB bloedtest wil, dan kun jij deze af laten nemen. Je hebt hierdoor een goed beeld van je lichaam en zo kun jij er aan werken om je nog beter te voelen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *