Ben je fan van roze gekleurde kristallen? Dan moet je een dolomiet edelsteen opnemen in je edelsteencollectie. De kleur van dolomiet kan variëren. De meest voorkomende kleur van dit kristal is echter zachtroze. Dit natuurlijke kristal is niet alleen mooi, maar de werking van dolomiet is ook nog eens goed voor je lichaam, ziel en geest. Dolomiet kan helpen als je je machteloos, verdrietig en onveilig voelt. Het kan verschillende emoties wegwerken, zoals woede, spanning en angst. Het gebruik van dolomiet sieraden of een dolomiet zaksteen kan je een veilig gevoel geven. Het helpt je ook om verborgen talent te ontdekken en je leiderschapsvaardigheden te verbeteren.

 

Genezende eigenschappen

Om de voordelen van dolomiet edelsteen te ervaren, moet je de originele variant dragen. Je vindt dit natuurkristal in vertrouwde winkels zoals https://www.rubenrobijn.nl/. Het belangrijkste helende kenmerk van dit roze kristal is het verminderen van je woede, stress, spanning en angst. Je zult in staat zijn om je kracht te genereren om alle obstakels in je leven het hoofd te bieden. Het helpt je om je gevoelens te beheersen en om te gaan met moeilijke momenten. Bovendien kan het dragen van dolomiet je helpen om slaapproblemen op te lossen. Dit kristal kan een kalmerend en geruststellend effect hebben. Als gevolg hiervan kun je je veiliger en rustiger voelen.

Hoe dolomiet te gebruiken?

Dolomiet is er in verschillende vormen en varianten. Je kunt dolomiet bijvoorbeeld gebruiken als een zaksteen. Als je hiervoor kiest kun je het overal mee naartoe nemen. Ook kun je dit roze kristal op je huid dragen in de vorm van een ketting, hanger of armband. Dolomiet biedt de beste uitstraling als het niet gepolijst is. De ruwe structuur van dit kristal is namelijk erg indrukwekkend. Andere toepassingen van dolomiet zijn voor massage hulpmiddelen en badstenen. Het plaatsen van ruwe dolomiet in je woonkamer kan rust en harmonie brengen. Als je je slapeloosheid wilt aanpakken, dan kun je dit kristal naast je bed of onder je kussen leggen.

Dolomiet edelsteen kopen

Door zijn geneeskrachtige werking en helende kracht trekt dolomiet veel verzamelaars aan. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoeveel deze edelsteen kost. De prijs van dolomiet kan variëren door de grootte, het gewicht en de kwaliteit. Als je het echte effect van dit kristal wilt ervaren, zorg er dan voor dat je de echte edelsteen koopt bij de betrouwbare winkel. Zowel dolomiet sieraden als ruw kristal bieden vergelijkbare effecten op lichaam en geest. Dus als je positieve energie wilt opbouwen en je wilt ontdoen van angst, woede en machteloosheid, moet je dit kristal dragen. Als je geïnteresseerd bent kun je een vertrouwde edelsteenwinkel zoeken en prachtige sieraden gemaakt van dolomiet kopen!

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *