Wil jij graag je favoriete biertje helemaal zelf brouwen, dat kan! Tegenwoordig kun je namelijk gemakkelijk en snel helemaal zelf aan de slag. Het enige wat jij nodig hebt, is een bierbrouw pakket en een pan van 6 liter. In je eigen keuken kun je vervolgens stap voor stap uitvoeren wat er van je gevraagd wordt en voor je het weet heb jij je favoriete biertje helemaal zelf gebrouwen. Toch kunnen we ons heel goed voorstellen, dat naarmate je het vaker doet, je het liefst alles wat geavanceerde doet. Gelukkig is dit heel goed mogelijk, door de komen van de Brew Monk. Dit is namelijk een volledig automatisch brouwsysteem, waarmee jij tot wel 60 liter bier in één keer kunt brouwen.

Waarom kiezen voor een Brew Monk

Wanneer je af en toe een biertje wilt brouwen, dan kan dit natuurlijk prima in je eigen keuken met een grote pan. Blijkt dat je bierbrouwen ontzettend leuk begint te vinden, wat ook eigenlijk niet anders kan, dan snappen we heel erg goed dan 6 liter misschien wat aan de weinige kant is. Daarnaast wil je het ook liefst zo geautomatiseerd mogelijk, zodat je zelf niet zoveel hoeft te doen, waardoor de kans op een foutje tot het minimum wordt beperkt. Door het gebruik van een Brew Monk is dit mogelijk. Dit is namelijk een volledig automatisch brouwsysteem, wat is gemaakt van RVS. Je kunt hiermee namelijk alles stappen volledig automatisch uit laten voeren. Van het maischen tot aan het gisten, in de Brew Monk kan het allemaal.

De voordelen van een Brew Monk

Bierbrouwen is nog nooit zo leuk en vooral ook makkelijk geweest. Vooral wanneer jij graag je eigen biertje op je verjaardag of ander feestje gedurende de hele avond wilt serveren, is het wel zo prettig dat je er dan ook voldoende van hebt. Je kunt moeilijk zeggen dat je na twee rondjes niets meer hebt. Door het gebruik van een Brew Monk hoef je hier nooit bang voor je zijn. Zo kun je namelijk per keer tot wel 60 liter bier brouwen, wat gelijk staat aan zo’n 150 flesjes bier. Ideaal voor een gemiddelde verjaardag. Blijkt dat je meer nodig hebt, dan kan dit uiteraard, echter is het dan wel zaak om tijdig te beginnen om een extra Brew Monk te gebruiken. Heb je één of meerdere vrienden die ook regelmatig bierbrouwen, dan is de kans natuurlijk ook aanwezig, dat zij in het bezit zijn van een Brew Monk.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *