Als jouw contactlenzen niet lekker zitten en als je tijdens het dragen last hebt van branderige- en jeukende ogen, dan biedt Aosept Plus HydraGlyde een uitkomst. Deze alles-in-één lenzenvloeistof kan gebruikt worden voor alle soorten lenzen en bevat geen conserveringsmiddelen. De bovenstaande symptomen komen veel voor bij mensen die een allergie hebben voor deze middelen en worden met Aosept Plus HydraGlyde dus in één keer opgelost.

Aosept Plus HydraGlyde

Heb jij gevoelige ogen of ben je allergisch voor de conserveringsmiddelen in je huidige lenzenvloeistof, dan hoef je met Aosept Plus HydraGlyde van Alcon niet over te stappen op een bril. Branderige en jeukende ogen is erg vervelend en kan een reden zijn om je lenzen aan de kant te zetten. Doe dat niet tot je een lenzenvloeistof zoals Aosept Plus hebt geprobeerd, specifiek voor mensen met een allergie en gevoelige ogen. De PH-waarde van Aosept Plus is 6,8 en dat is nagenoeg gelijk aan die van het vocht in je ogen. Daardoor voelen je lenzen automatisch al veel natuurlijker aan.

Een alles-in-één vloeistof

Aosept Plus HydraGlyde is een alles-in-één vloeistof, wat betekent dat het reinigt, desinfecteert en hydrateert. Bewaar je lenzen dagelijks in deze vloeistof en je lenzen zijn de volgende dag schoon, bacterie-, eiwit- en vet vrij en vochtig. Daardoor heb je helder zicht, raken je ogen niet ontstoken en voelen je lenzen niet hard en droog aan. Omdat Aosept Plus geen conserveringsmiddelen bevat, is het bijzonder zacht. Dit alles gecombineerd zorgt ervoor dat je je lenzen nauwelijks voelt tijdens het dragen en dat is voor mensen met gevoelige ogen of een allergie echt een uitkomst.

Voorzichtig overstappen

Besluit je van lenzenvloeistof te veranderen en wil je Aosept Plus proberen, dan doe je dat nooit zonder de begeleiding van een opticien. Laat je ogen van tevoren testen om de huidige gezondheid in kaart te brengen. Je opticien kan dan al aangeven of je gevoelige ogen hebt of mogelijk een allergie. Daarna koop je een klein flesje Aosept Plus HydraGlyde, een reisverpakking bijvoorbeeld, en probeer je het een paar weken uit. Laat je ogen daarna weer testen door je opticien. Als zij of hij ook tevreden is, stap je over en wil je vast nooit meer terug.

Koop je lenzenvloeistof online

Nadat je hebt besloten dat Aosept Plus HydraGlyde dé lenzenvloeistof is voor jou, is het tijd om een goede webwinkel te vinden. Want als je je lenzenvloeistof online aanschaft krijg je vaak een interessante korting. Online winkels zijn vaak al goedkoper, maar ze bieden ook volumekortingen aan. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je de houdbaarheidsdatum goed controleert. Is dat alles in orde, dan koop je een voorraadje Aosept Plus online en bespaar je een mooi bedrag. Je hebt je bestelling bij de meeste webwinkels binnen een paar dagen al in huis. Ga naar Lens2Day voor ons totale online aanbod.

Aosept Plus HydraGlyde biedt een oplossing voor iedereen met gevoelige ogen en een allergie voor conserveringsmiddelen. Je kunt je lenzen blijven gebruiken en profiteert ook van maximaal draagcomfort.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *