Binnenkort een feestje? En ben je op zoek naar leuke en unieke ideeën om jouw feest te laten slagen? Hier vindt je 3 leuke ideeën voor jouw knalfeest!

Je verjaardag vieren is niet meer zoals het vroeger was. Dagen, misschien wel weken, uitkijken naar die ene dag: je verjaardag. Zo gaat het niet meer naar mate je ouder wordt. Maar nog steeds houden we uiteraard nog steeds van een leuk feestje. Gelukkig zijn er ontelbaar veel leuke manieren om jouw feestje te laten slagen. Limbodansen? Bierpul schuiven? Of wat dacht je van touwtrekken?

Wij Nederlanders houden van tradities, en zo houden we ook van het schaaltje kaas en worst en het kringetje. Maar soms zoeken we toch liever iets avontuurlijks op. Heb je geen inspiratie? Vier het dan eens door middel van 3 unieke en leuke spellen.

Limbodansen

Limbodansen, wie kent het niet? Dit super leuke zomerse spel brengt direct een Hawaïaanse sfeer. Limbodansen is een competitie spel, waarbij het doel is om zo laag mogelijk onder de lat door te dansen op de welbekende manier.

Zet een gezellig muziekje op en probeer achterover onder de stok door te dansen. Wanneer dit is gelukt kan de stok weer iets lager. Hoe laag leg jij de lat?

Bierpul schuiven

Het spel Bierpul Schuiven is te vergelijken met sjoelen. Het is een populair feest tijdens Oktoberfest, maar wordt ook vaak ingezet bij winkelcentra en tijdens openingen.  Een leuk spel idee: bij een bepaald aantal punten mag er een biertje gedronken worden. Of de persoon met de hoogste score drinkt er één! Wordt jij koning Bierpul Schuiven? Ga de strijd aan met je vrienden of familie!

Mega touwtrekbaan

Met elkaar de strijd aangaan, moge de sterkste winnen. De verliezer valt in het bad met water (evt. te vervangen door kussens).

De Mega Touwtrekbaan is een unieke attractie waarbij steeds 2 personen of 2 teams tegen elkaar strijden. De opblaasbare baan is in totaal ca. 18 meter lang en ook vrij hoog, waardoor de deelnemers voor iedereen goed te aanschouwen zijn. Op de touwtrekbaan staan strepen waarachter ieder team begint. Na het startschot is de uitdaging om het andere team het zwembad in te trekken.

Precies in het midden van de baan is dus een rond zwembad te vinden, die naar wens gevuld kan worden met water óf eventueel kussens (voor als de weersomstandigheden tegen zitten). Ook een mogelijkheid is zeepsop gebruiken of het bad vullen met modder voor een extra effect.

Knal Verhuur, maak jouw feest onvergetelijk

Knal Verhuur onderscheidt zich door het complete totaalpakket aan te bieden. Wij verhuren bijna alles; van partytent en springkussen tot graafmachine, en van aggregaat tot professionele geluidsinstallatie. Niet alleen voor feestjes huur je bij ons, ook zijn we je graag van dienst met materieel en machines voor op de bouwplaats. Ook kun je bij ons terecht voor complete bedrijfsfeesten, snackwagens, barbecuepakketten en vele andere vormen van catering.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *